Projectmanagement

Projectmanagement

Online diensten

Suzanne at work heeft online diensten ontwikkeld voor een portal die zich richtte op de creatieve industrie. Het doel van deze online dienstverlening was om creatieve ondernemers te helpen bij het ondernemen. Denk hierbij aan de thema’s: een onderneming opstarten, huisvesting, financiering, juridische zaken, verzekeren, (inter)nationale evenementen en netwerken.

Organiseren

Organiseren

Doe-het-niet-zelf dag

Voor een van haar opdrachtgevers heeft Suzanne at work in samenwerking met DoeHetNietZelf een netwerkevenement georganiseerd. Het event met de titel Doe-het-niet-zelf dag bracht 50 creatieve ondernemers en experts op het gebied van juridische, financiële en bedrijfsmatige zaken samen om voor nop klussen voor elkaar te doen. De online matching vooraf en een gepersonifieerde profielenmuur op de dag zelf, zorgde er voor dat de ‘doe-het-niet-zelvers’ elkaar snel wisten te vinden.

 

Kruisbestuiving

Allerlei soorten klussen op het gebied van onder andere mode, design, website bouwen en communicatie werden gedaan. Zo kreeg een startend bedrijf in maatkleding hulp van een webbouwer bij een webformulier dat niet werkte. Een kunstenaar kreeg advies van een fiscalist bij een conflict met de Belastingdienst over de verkoop van zijn werk. En voor een bedrijfsadviseur werd ter plekke een animatie gemaakt. Eén van de ‘doe-het-niet-zelvers’ vertelde na afloop van het event: “Concrete problemen zijn opgelost en ik heb contacten gelegd voor een illustratie opdracht. Mijn 6 gesprekken waren 6 keer raak!”

Schrijven

Schrijven

Artikelen en columns

Suzanne at work schrijft voor diverse bladen en websites. Op deze pagina zijn een aantal artikelen en columns opgenomen die o.a. zijn geschreven voor het magazine Apotheek & Gezondheid, de glossy Natural Body en het Vitamin Magazine van de Vitaminstore. Neem ook een kijkje op het blog Suzanne schrijft.

 

Hieronder een aantal voorbeelden:

Column Freezlab

Column Bungy Jump

Column Bikram Yoga

Column Nordic Walking

Column Paragliding

Column Yoga

Column Boezem talk

Artikel Anti-aging

Artikel De werking van de maag

Artikel De werking van de stembanden

Artikel Jeugdpuistjes

Artikel Samen afvallen

Artikel Chiropractie