Charlotte van Hees, Operations Director QuTech

Charlotte van Hees, Operations Director QuTech

Suzanne heeft de bijzondere eigenschap om daadkracht te combineren met gevoel voor proces en werkplezier. In QuTech heeft ze het afgelopen jaar een aantal gave communicatieproducten ontwikkeld, die inhoudelijk raak waren, gericht op de doelgroep, altijd van opvallende kwaliteit, met meenemen van alle partijen die zich in QuTech verenigen. Heel fijne collega, een aanwinst voor ieder team!

Remco Tolsma, Directeur Marketing & E-Business Technische Unie

Remco Tolsma, Directeur Marketing & E-Business Technische Unie

Suzanne heeft binnen ons Marketingteam een groot aantal projecten en werkzaamheden opgepakt. Het was een grote luxe om haar talenten, inzichten en persoonlijkheid te mogen gebruiken. Hierdoor heeft Suzanne in een korte periode veel verzet. En niet te vergeten een mooie invloed geleverd op het hele team. Ook namens de TU collega’s dank hiervoor!

Wiebeke Boer, Content Marketeer bij Technische Unie

Wiebeke Boer, Content Marketeer Technische Unie

Suzanne is absoluut een aanwinst voor ieder team. Ze is enthousiast, heeft vernieuwende ideeën en werkt zeer gestructureerd. Daarnaast was ze een uitstekende procesbegeleider voor het scrumteam Key Accounts. Het was fijn samenwerken met Suus : )

Charlotte de Kort – Holtgrefe, Manager Communication Applied Sciences TU Delft

Charlotte de Kort – Holtgrefe, Manager Communication Applied Sciences TU Delft

Suzanne heeft op projectbasis een paar maanden met groot enthousiasme voor de afdeling Communicatie van de faculteit Technische Natuurwetenschappen, TU Delft, gewerkt. Ze pikt moeiteloos juist die zaken op die interessant en relevant zijn voor de medewerkers van de faculteit, combineert een grote dosis nieuwsgierigheid met punctualiteit en doorzettingsvermogen en is bijzonder gemotiveerd. Zij heeft binnen korte tijd onze organisatie leren kennen en stapt makkelijk op mensen af. Wij hebben erg goede ervaringen met haar, en kan haar van harte aanbevelen.

Michel van Baal, Head of Internal & External Communications / Spokesperson TU Delft

Michel van Baal, Head of Internal & External Communications / Spokesperson TU Delft

Suzanne heeft een paar maanden m’n team versterkt, en dat was een plezierige ervaring. Ik kon haar met een gerust hart lastige communicatieklussen toevertrouwen. Suzanne pakt nieuwe materie snel op en combineert dat met een aanstekelijk enthousiasme voor wat ze doet. Een hele fijne collega dus.

Jan Ferwerda, CEO bij Technische Unie

Jan Ferwerda, CEO Technische Unie

Suzanne heeft onze organisatie versterkt en mij persoonlijk verstevigd in mijn communicatie en speeches. Integer en rustig maar trefzeker en met een glimlach weet zij haar doel te bereiken om anderen te verbinden en ontzorgen zonder deadlines uit het oog te verliezen. Creatief en oplettend, vashoudend en met respect voor de kernwaarden van mensen in haar omgeving en het bedrijf waar ze zich snel eigen maakt. Prettig en met een indruk die blijft!

Cees van de Water, Head of contentmarketing & corporate communications

Cees van de Water, Head of contentmarketing & corporate communications Technische Unie

It was a pleasure to work with Suzanne during our time with Technische Unie. During this time, we worked together on multiple projects related to marketing communication and events. She is a person with a strong ownership and truly result driven. She sees and can address everything from the big picture to the details. Suzanne is creative, energetic, solutions oriented, highly motivated with great copywriting skills as a bonus. She is an asset to any company that she’s with.

Ann Lore, Director of Operations ahti & Senior Manager Duke Global Health Institute

Ann Lore, Director of Operations ahti & Senior Manager Duke Global Health Institute

Let me start by saying that I have really enjoyed working with Suzanne. She has a wonderful mix of talent and determination. Suzanne is very, very good at managing projects in a very efficient manner. Ahti and I thank her so much.

Sabrina Thoen, Marketing & Communicatieadviseur AKD advocaten & notarissen

Sabrina Thoen, Marketing & Communicatieadviseur AKD advocaten & notarissen

In 2010 versterkte Suzanne tijdelijk het M&C team van AKD. Dat deed zij op zo’n goede en prettige wijze dat zij in 2011, 2013 en 2014 weer van harte welkom was! Suzanne is een creatieve aanpakker die snel haar weg weet te vinden binnen een organisatie. Een veelzijdige professional en een fijn mens!

Sarah de Jong, Marketing, PR & Communicatie Vitaminstore

Sarah de Jong, Marketing, PR & Communicatie Vitaminstore

Suzanne heeft voor het Vitamin Magazine een aantal artikelen en columns geschreven. Hiervoor heeft ze zich verdiept in het vakgebied (gezondheid en lifestyle) en leuke consumenten teksten geschreven die weinig redactie behoefden. Suzanne denkt mee en controleert of de gemaakte opzet de juiste richting is. Ze staat open voor op- en aanmerkingen en past graag zelf verbeteringen aan. Suzanne heeft de gevraagde stukken steeds ruim voor de deadline klaar. Kortom; een erg prettige externe tekstschrijver om mee te werken.