EBN

EBN

Energie Beheer Nederland (EBN) draagt bij aan een betrouwbare en betaalbare energievoorziening en aan een duurzaam energiesysteem. EBN investeert in kennis, kunde en financiële slagkracht om samen met partners, sneller een duurzaam energiesysteem te bouwen.

 
Suzanne at work is o.a. verantwoordelijk voor de omgevingscommunicatie, van het SCAN programma, op de locaties waar onderzoeksboringen worden verricht.

 
ebn.nl

TBAuctions

TBAuctions

TBAuctions is een online B2B-veilingplatform voor gebruikte zakelijke- en tweedehands goederen, opererend onder de merken Troostwijk Auctions, Klaravik, Auksjonen.no, PS Auction, Vavato, British Medical Auctions en Epic-Auctions. TBAuctions veilt namens derden via ATLAS, haar eigen technologieplatform voor intelligente veilingen, en is het grootste online veilinghuis van Europa.

 
Suzanne at work was verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie, organisatie van events en diverse projecten op zowel nationaal als internationaal niveau.

 

tbauctions.com

Arriva

Arriva

Arriva verzorgt stads- en streekvervoer per bus in verschillende regio’s in het land en exploiteert regionale treinverbindingen.

 
Suzanne at work is verantwoordelijk voor de woordvoering in de regio Zuid Holland Noord en houdt zich bezig met diverse interne- en externe projecten, zowel regionaal als landelijk.

 

arriva.nl

TU Delft

TU Delft

De TU Delft is een technische universiteit waar ongeveer 20.000 nationale- en internationale studenten studeren en waar onderzoek wordt verricht.

 

Suzanne at work werkte voor drie faculteiten (Elektrotechniek, Wiskunde & Informatica, Bouwkunde en Technische Natuurwetenschappen). Ook werkte ze voor de Lerarenopleiding, Stralingsonderwijs en de afdeling Corporate Communicatie. Ze hield zich onder andere bezig met interne communicatie, externe communicatie, pers & PR, social media, ontwikkeling van nieuwe websites, video’s, podcasts, fotoshoots, een hardcopy magazine en het schrijven van teksten.
 

tudelft.nl

TU Delft AI Initative

TU Delft AI Initative

Het TU Delft AI Initiative verbindt AI-experts èn wetenschappers die AI toepassen in hun vakgebied.

 

Suzanne at work gaf het TU Delft AI Initiative vorm op het gebied van communicatie, positionering, tools en middelen (waaronder strategische communicatieplannen, voor het initiatief zelf inclusief de zeven AI focus thema’s).
 

ai.tudelft.nl

QuTech

  technische-unie_1_Hvbt56

  QuTech

  QuTech is een missie gedreven onderzoeksinstituut, gerund door TNO en TU Delft. Samen werken zij aan een radicaal nieuwe technologie: schaalbare prototypes van een quantum computer en een intrinsiek veilig quantum internet.

   
  Suzanne at work was onder meer verantwoordelijk voor diverse communicatie projecten, zoals relocatie communicatie, social media, public relations, jaarverslag, events, video’s, teksten, de ontwikkeling van nieuwe communicatiemiddelen, nieuwe website (Quantum Internet Alliance) en een strategisch digitaal plan. Ook assisteerde ze het Communicatie team in de rol van scrummaster.

   

  qutech.nl

Technische Unie

technische-unie_1_Hvbt56

Technische Unie

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim 2 miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie de partner voor de levering van installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, sanitair, verwarming en klimaattechniek.

 

Suzanne at work was verantwoordelijk voor (duurzame)campagnes, diverse projecten, video’s, podcasts, een vakbeurs en de verhuiscommunicatie inclusief toolkit. Ook begeleidde ze een team in de rol van scrum master. Tijdens een eerdere opdracht in 2016-2017 was Suzanne at work verantwoordelijk voor een online diensten campagne, externe communicatie en projecten in en om de service centra. Ook schreef ze speeches voor de CEO.

 

technischeunie.com

Hogeschool Inholland

technische-unie_1_Hvbt56

Inholland

Inholland geeft onderwijs aan studenten en professionals en biedt praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk. De hogeschool, die is te vinden in negen steden, werkt nauw samen met het beroepenveld, overheden en maatschappelijke partners.

 

Suzanne at work organiseerde events en beurzen voor scholieren, studenten en hun ouders. Waaronder de introductieweek en Studiebeurs Rotterdam. Ook hield ze zich bezig met een aantal projecten die als doel hadden om studenten te binden en (blijven) boeien.

 

inholland.nl

VivOnline

logo vivolnine wit

VivOnline

Het health platform VivOnline, opgericht door Vivian Reijs, motiveert mensen en neemt ze mee in hun zoektocht naar gezonde voeding, happiness en beauty zonder botox.

 

Suzanne at work was een van de health bloggers van VivOnline.

 

vivonline.nl

Natuurbegraven Nederland

NBN logo

Natuurbegraven Nederland

Natuurbegraven Nederland maakt het mogelijk om begraven te worden op een mooie, zelfgekozen plek in de geborgenheid van de natuur. Bijvoorbeeld onder een oude statige eik, aan de bosrand of in het open heideveld.

 

Suzanne at work was o.a. verantwoordelijk voor de organisatie van campagnes omtrent de natuurbegraafplaatsen en de online communicatie.

 

natuurbegravennederland.nl

Amsterdam Marketing

f6628c3866dcf60197cbf6187c7247dc1

Amsterdam Marketing

Amsterdam Marketing (AM) is de citymarketingorganisatie van onze hoofdstad. Als sleutelorganisatie is AM de verbindende factor tussen branche-overkoepelende partijen. AM voert het merk ‘I amsterdam’.

 

Suzanne at work hield zich bezig met het optuigen en uitrollen van de vastgoedmarketingstrategie van de metropoolregio Amsterdam.

 

iamsterdam.com

Amsterdam health & technology institute

ahti wit

Amsterdam health & technology institute

Het Amsterdam health & technology institute (ahti) is een publiek-private open innovatie instituut met als missie: de stedelijke gezondheid wereldwijd verbeteren en kwalitatief betere gezondheidszorg tegen een lagere kostprijs. Dit doet ahti d.m.v. onderwijs, innovatief onderzoek en door bevordering van ondernemerschap in een wereldwijd netwerk van living labs.

 

Suzanne at work was verantwoordelijk voor de verhuizing van de organisatie naar een nieuwe lokatie. Ook ontwikkelde zij een strategisch social media plan.

 

ahti.nl

AKD Benelux lawyers

AKD Benelux lawyers

AKD is een grote juridische dienstverlener in de Benelux. Het kantoor helpt haar cliënten vanuit een fullservice concept op bijna alle rechtsgebieden, zowel nationaal als internationaal.

 

Suzanne at work heeft vier periodes het M&C team van AKD versterkt. Ze was o.a. verantwoordelijk voor het PR- & persbeleid, issuemarketing en de online communicatie (website, intranet, nieuwsbrieven, sociale media en het blog). Ook was ze verantwoordelijk voor de organisatie van clientevents, de uitrol van het MVO/ sponsor beleid en het schrijven van artikelen. Tevens coachte Suzanne de medewerker events.

 

akd.nl

Hoom

Hoom

Hoom helpt woningeigenaren bij het energiezuiniger én comfortabeler maken van hun huis. Daarnaast werkt Hoom aan een coöperatie m.b.t. duurzaam wonen. Hoom maakt onderdeel uit van netwerkbedrijf Alliander.

 

Suzanne at work was als communicatie adviseur betrokken bij deze start-up en was verantwoordelijk voor de interne- en externe communicatie (on- en offline) en de positionering van Hoom. Ook organiseerde ze de campagne HoomRuns.

 

hoom.nl

Companeo

Companeo

Companeo helpt bedrijven bij het vinden van de juiste leveranciers.

 

Suzanne at work schreef content voor diverse websites in de business to business sector.

 

companeo.nl

Vitaminstore

Vitaminstore

Vitaminstore is dè moderne healthspecialist, met meer dan 20 winkels in Nederland en een uitgebreide webshop. Ook geeft de Vitaminstore het glossy lifestyle blad Vitamin Magazine uit, waarvan elk kwartaal 75.000 exemplaren worden gedrukt.

 

Suzanne at work schreef teksten voor het Vitamin Magazine, waaronder columns en artikelen over sport & gezondheid.

 

vitaminstore.nl

MarkC

MarkC

MarkC doet marketing en communicatie klussen. Deze opdrachten worden over het algemeen uitgevoerd door studenten.

 

Suzanne at work was verantwoordelijk voor de uitvoering van senior marketing en communicatieopdrachten voor de klanten van MarkC (waaronder de GGD en JGZ), het opzetten van een campagne, het begeleiden van junior medewerkers en het structureren van de organisatie zelf.

 

Proficium

Proficium

Proficium is een technisch adviesbureau dat zich richt op assetmanagement en actief is in de rail-, weg-, water- en energiesector. Inmiddels heet Proficium Innocy.

 

Suzanne at work was verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een strategiedag voor de medewerkers van Proficium.

 

innocy.nl

Opdrachtenbank

Opdrachtenbank

De Opdrachtenbank levert webservices op het gebied van contentmanagement, webredactie, webcare, SEO en fungeert als 1e en 2e lijnshelpdesk. Daarbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de kwaliteiten van mensen met een fysieke of mentale beperking.

 

Suzanne at work was verantwoordelijk voor het herpositioneringstrajact van de Opdrachtenbank, het ontwikkelen van een nieuwe corporate identity, een nieuwe website en de inzet (inclusief het ondersteunen van de medewerkers) betreffende sociale media. Swink werd de nieuwe naam van het bedrijf.

 

swink.nl

Creative Cities Amsterdam Area

Creative Cities Amsterdam Area

Het programmabureau Creative Cities Amsterdam Area (CCAA) is opgericht om de creatieve industrie in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Almere, Zaanstad, Amersfoort en Hilversum te stimuleren en te versterken. CCAA is in 2014 opgegaan in de Amsterdam Economic Board.
 

Suzanne at work heeft meerdere projecten voor CCAA uitgevoerd. Ze heeft online diensten ontwikkeld voor creatieve ondernemers op het vlak van huisvesting, financiering, juridische zaken en het opzetten van een eigen bedrijf. Tevens organiseerde Suzanne at work events, ontwikkelde ze een animatiefilmpje en een boekje en schreef ze teksten voor de website.

 

amsterdameconomicboard.com

Managementboek

Managementboek

Managementboek is een online winkel die zich richt op business professionals. Managementboek verkoopt naast het traditionele boek ook e-books, luisterboeken, spellen, boekevents, seminars en downloads.

 

Suzanne at work was verantwoordelijk voor de uitrol van een campagne van Managementboek, radiocommercials en het opzetten van een themapagina in samenwerking met andere partijen.

 

managementboek.nl

Amsterdamse Innovatie Motor

Amsterdamse Innovatie Motor

De Amsterdamse Innovatie Motor (AIM) is opgericht om de positie van de regio Amsterdam, in de kenniseconomie, te helpen behouden en versterken. De AIM wil innovatie, samenwerking en nieuwe bedrijvigheid bevorderen en richt zich op de sectoren: creatieve industrie, ICT, life sciences, financiële & zakelijke dienstverlening en duurzaamheid. De AIM is in 2014 opgegaan in de Amsterdam Economic Board.

 

Suzanne at work schreef een communicatieplan voor het ICT project Amsterdam Living Lab, droeg zorg voor de uitvoering en ondersteunde de projectmanagers.

 

amsterdameconomicboard.com

Sportbuurtwerk De Baarsjes

Sportbuurtwerk De Baarsjes

Sportbuurtwerk organiseert allerlei sportieve en creatieve activiteiten in stadsdeel De Baarsjes in Amsterdam. Sportbuurtwerk betrekt alle bewoners van De Baarsjes, jong en oud, bij hun activiteiten. Het team is actief in de buurt, binnen het onderwijs en in de speeltuinen.

 

Met het team heeft Suzanne at work communicatiekaarten ontwikkeld van de verschillende domeinen binnen Sportbuurtwerk.

JD Communicatie

JD Communicatie

De Haarlemse uitgeverij JD Communicatie ontwikkelde en produceerde diverse bladen. De bekendste daarvan was het magazine Apotheek & Gezondheid met een oplage van 130.000 stuks. Daarnaast gaf JD Communicatie het goede doelen blad Doe iets! en de glossy’s Natural Body en Natural Gezond uit.

 

Suzanne at work schreef artikelen en columns voor de magazines Apotheek & Gezondheid, Natural Body en Natural Gezond.