Michel van Baal, Head of Internal & External Communications / Spokesperson TU Delft

Michel van Baal, Head of Internal & External Communications / Spokesperson TU Delft

Suzanne heeft een paar maanden m’n team versterkt, en dat was een plezierige ervaring. Ik kon haar met een gerust hart lastige communicatieklussen toevertrouwen. Suzanne pakt nieuwe materie snel op en combineert dat met een aanstekelijk enthousiasme voor wat ze doet. Een hele fijne collega dus.

Jan Ferwerda, CEO bij Technische Unie

Jan Ferwerda, CEO Technische Unie

Suzanne heeft onze organisatie versterkt en mij persoonlijk verstevigd in mijn communicatie en speeches. Integer en rustig maar trefzeker en met een glimlach weet zij haar doel te bereiken om anderen te verbinden en ontzorgen zonder deadlines uit het oog te verliezen. Creatief en oplettend, vashoudend en met respect voor de kernwaarden van mensen in haar omgeving en het bedrijf waar ze zich snel eigen maakt. Prettig en met een indruk die blijft!

Cees van de Water, Head of contentmarketing & corporate communications

Cees van de Water, Head of contentmarketing & corporate communications Technische Unie

It was a pleasure to work with Suzanne during our time with Technische Unie. During this time, we worked together on multiple projects related to marketing communication and events. She is a person with a strong ownership and truly result driven. She sees and can address everything from the big picture to the details. Suzanne is creative, energetic, solutions oriented, highly motivated with great copywriting skills as a bonus. She is an asset to any company that she’s with.

Ann Lore, Director of Operations ahti & Senior Manager Duke Global Health Institute

Ann Lore, Director of Operations ahti & Senior Manager Duke Global Health Institute

Let me start by saying that I have really enjoyed working with Suzanne. She has a wonderful mix of talent and determination. Suzanne is very, very good at managing projects in a very efficient manner. Ahti and I thank her so much.

Sabrina Thoen, Marketing & Communicatieadviseur AKD advocaten & notarissen

Sabrina Thoen, Marketing & Communicatieadviseur AKD advocaten & notarissen

In 2010 versterkte Suzanne tijdelijk het M&C team van AKD. Dat deed zij op zo’n goede en prettige wijze dat zij in 2011, 2013 en 2014 weer van harte welkom was! Suzanne is een creatieve aanpakker die snel haar weg weet te vinden binnen een organisatie. Een veelzijdige professional en een fijn mens!

Sarah de Jong, Marketing, PR & Communicatie Vitaminstore

Sarah de Jong, Marketing, PR & Communicatie Vitaminstore

Suzanne heeft voor het Vitamin Magazine een aantal artikelen en columns geschreven. Hiervoor heeft ze zich verdiept in het vakgebied (gezondheid en lifestyle) en leuke consumenten teksten geschreven die weinig redactie behoefden. Suzanne denkt mee en controleert of de gemaakte opzet de juiste richting is. Ze staat open voor op- en aanmerkingen en past graag zelf verbeteringen aan. Suzanne heeft de gevraagde stukken steeds ruim voor de deadline klaar. Kortom; een erg prettige externe tekstschrijver om mee te werken.

Mat Bovy, COO AKD advocaten & notarissen

Mat Bovy, COO AKD advocaten & notarissen

AKD heeft inmiddels de weg naar Suzanne at work gevonden. In situaties waarin vaste krachten tijdelijk niet beschikbaar zijn zorgt Suzanne Tiemessen ervoor dat de dienstverlening op het gebied van Marketing & Communicatie aan onze professionals onverkort doorgang kan blijven vinden. Zij levert gedegen communicatie-advies, is pro-actief en oplossingsgericht. Zij biedt een ideale combinatie van M&C expertise en hands on instelling en is effectief in een complexe omgeving van hoogopgeleide professionals.

Mehdi Du Puy, marketing & communicatie manager Managementboek

Mehdi Du Puy, Marketing & Communicatie Manager Managementboek

In een commerciële organisatie wil je dat je op je mensen kunt vertrouwen, dat ze resultaatgericht zijn en van aanpakken weten. Bij Suzanne ben je daarvoor aan het juiste adres. Ze leeft zich snel in de bijzonderheden van jouw organisatie in en levert binnen de kortste keren toegevoegde waarde, veel toegevoegde waarde. Daarnaast is ze ook nog eens een fijn mens om mee samen te werken. Ze heeft een goed gevoel voor de verhoudingen binnen een bedrijf, is erg collegiaal, all-round en flexibel; als de omstandigheden er om vragen, schakelt ze in een mum van tijd om. Inhuren die vrouw, zou ik zeggen.

Joke van Antwerpen, directeur Amsterdamse Innovatie Motor

Joke van Antwerpen, Directeur Amsterdamse Innovatie Motor

Suzanne heb ik leren kennen als een servicegerichte en gedreven persoonlijkheid. Zij heeft verschillende opdrachten bij de Amsterdamse Innovatie Motor vervuld, waaronder het schrijven van communicatieplannen, het organiseren van evenementen, het ontwikkelen van online diensten en ze heeft redactiewerkzaamheden uitgevoerd. Suzanne heeft haar werk altijd met grote inzet en professionaliteit verricht.

Kay Buring, projectleider Alliander

Kay Buring, Projectleider Alliander

Suzanne is gezegend met een heldere geest, prettige omgangsvormen en een perfecte balans tussen een constructief kritische en toch dienstbare houding. In opdracht bij een groot Nederlands energiebedrijf heeft ze uitstekend invulling gegeven aan de PMO rol. Het was een stevige ‘project recovery’ klus bij een vrij technisch project in zwaar weer. De context was voor haar nieuw evenals de inzet in een ‘personal assistant to’ vorm. Ze was vanaf dag één steun en toeverlaat voor mij, de projectleider, waardoor ik me volledig kon concentreren op het heropbouwen van het team. Voor de teamleden was ze al snel de vertrouwde, geaccepteerde spin in het web. Voor de omgeving vormde ze het gewaardeerde, primaire aanspreekpunt. Haar activiteiten liepen uiteen van administratieve ondersteuning, via het begeleiden van de mensen op het project tot plaatsvervangend projectleiderschap. Ook heeft ze een stakeholder-analyse uitgevoerd en op basis daarvan een communicatieplan geschreven. Binnen enkele weken was ze de spil van het kernteam, die de dagelijkse aansturing op de vloer voor haar rekening nam. De principes van het moderne projectmanagement in een ICT omgeving hebben voor Suzanne weinig geheimen meer. Kortom: de samenwerking was een genot. Suzanne is een echte duizendpoot en daarmee een aanwinst voor elk willekeurig Project Management Office.